HTC Desire Z 1,5 GB

Hiç yorum yok



İki Dünya’nın en iyisi


Sizin için daha ne önemli ¬– süper duyarlı dokunmatik ekran size sadece dokunarak web’de sörf yapmanızı ya da özel bir klavye ile hızlıca metin yazmanızı veya e-mail’lerinizi cevaplama imkanı sağlıyor. HTC Desire Z’nin 3,7 inç dokunmatik ekranı ile web taraması yapabilir, arkadaşlarınızın en son güncelleştirmelerini takip edebilir ya da e-posta’larınızı anında kontrol edebilirsiniz. Önemli yazışmalara hazır mısınız? Klavyeniz her daim hazır – tuşlar sizin kolay ve rahat yazabilmeniz için uyarlanmıştır.



Harita seni asla bekletmez


Haritaların yavaş yüklenmesinden, Beklemekten yoruldunuz mu? İstediğiniz yere daha hızlı ulaşın. HTC desire Z size hiç beklemeden, hiç yanlış rota vermeden ve sıfır veri dolaşımı ücreti ile haritaları keşfetme olanağı sunuyor. Haritayı kullanırken hangi yöne döneceğinizi bilemediniz mi? Rahatlayın... HTC Desire Z haritası sizi doğru noktaya ulaştıracaktır. ATM, benzin istasyonu, ya da bi şeyler atıştırmak için bir yer mi arıyorsunuz? HTC Desire Z ile bütün gerekli noktalar evinizin ekranına yansıyacaktır.


Kaybedemeyeceğiniz bir telefon (en azından kolayca)


HTC Desire Z’ ye bağlı olmaya çok yakınsınız. Bu yüzden size HTC Sense online tecrübesini getirdik. Telefonunuzu bulamadınız mı? HTCSemce.com’ u kullanın. O size telefonununuz uyuyan kedinizin altında olduğunu göstersin. Bir şeyler eksik mi kaldı... çünkü telefonunuzu evde unuttunuz. HTCSense.com’ u kullanın. Bir mesajla telefonunuza gelen bütün aramalar başka bir numaraya yönlendirilsin. Kişisel bilgileriniz çalındı ya da kayboldu diye öfkeli misiniz? HTCSence.com’a girin hemen bilgilerinizi kilitleyin ve silin.


Tüm e-mail hesaplarınız tek bir Inbox’da


Eğer birden fazla e-posta hesabınız varsa, bütün e-posta hesaplarınızı, tek bir gelen kutusunda, her bir hesabı farklı renk kodlarıyla görmeyi çok seveceksiniz. Karışıklık olacak diye endişelenmeyin, yararlı e-postalarınız grup, önem sırası ya da içeriğine göre filtrenelecektir.


Flash® ile daha çok web izleme


Web’in sadece bir bölümünü izleyebilir olmanın anlamı ne? HTC Desire Z’nin sunduğu Adobe® Flash® Player desteğiyle artık hiç bir web sayfası ulaşılamaz değil. Üstelik neden ayrı ayrı pencerelerden yüklemek için zaman harcayasınız ki? Tek dokunuşla bir sayfadan diğerine atlayarak gezinin.

Hiç yorum yok :